YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 01 Temmuz 2024 / 15 Ağustos 2024
Puan Yüklenme Tarihi : 21 Ağustos 2024
Puan Son Kullanım Tarihi : 20 Eylül 2024

Shell istasyonlarında 4 adet 800TL ve üzeri akaryakıt alımına Yapıkredi World ile Anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 230TL Worldpuan!

World Mobil uygulamasından katılın veya SHELL yazıp bir boşluk bırakın ve müşteri numaranızı 4454'e gönderin.

Shell istasyonlarında 4 adet 800TL ve üzeri akaryakıt alımına Yapıkredi World ile Anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 230TL Worldpuan!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

Kampanya Koşulları

  • 1 Temmuz – 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel Kredi kartı ve Yapı Kredi Bireysel Banka kartı sahibi müşteriler, 21 Ağustos 2024 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 230 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır.
  • Business Banka (TL/Debit) Kartları kampanyaya dahil değildir. Söz konusu 4 işlemden en az birinin World Pay POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda, 230 TL’ye ek 20 TL, toplamda 250 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Ayrıca, Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 50 TL Worldpuan daha hediye edilecektir.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 230 TL değerinde Worldpuan kazanabilir.
  • Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 800 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımınıza, akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 20 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir.
  • Kampanya “Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında toplam 230 TL değerinde Worldpuan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 250 TL değerinde Worldpuan kazanmak için World Mobil’den “Shell’de toplam 230 TL değerinde Worldpuan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın World Pay POS'ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir.
  • World Pay POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir.
  • World Pay POS'ta QR Kod kampanyasına Business Kredi Kartları, Business TL (Debit) Kartları ve Business Eko Kartlar dahil değildir.
  • World Pay POS'ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir.
  • Ödeme yapmadan önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den World Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından World Pay menüsü altında bulunan “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Yapı Kredi Business kartlar ile yapacakları harcamaya ekstra 50 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir.
  • Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 300 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır.
  • Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 50 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir.
  • Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler World Pay ile Ödeme kampanyasından faydalanarak 20 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir, World Pay ile Ödeme kampanyasına Business Kartlar dahil değildir. Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 300 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kredi kartı sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce SHELL yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade,ve puan kullanımı dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında işlemlerin Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Worldpuan’lar 21 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Eylül 2024 olup, kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Eylül 2024 tarihinde silinecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’lere özel ekstra yüklenecek 50 TL Worldpuan’lar da 21 Ağustos 2024 tarihine kadar yüklenecek olup, 21 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar, Business TL (Debit) Kartlar, World Eko Kartlar, Business Eko Kartlar dahil değildir; bu kartlar kampanya şartlarından faydalanamazlar.
  • Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya kapsamında kazanılan ilgili alışverişe ilişkin Worldpuanlar otomatik olarak silinecektir.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Shell & Turcas Petrol A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Ayrıntılı bilgi için: www.shell.com.tr, www.worldcard.com.tr, www.tlcard.com.tr, yapikredipos.com.tr ve www.ykbticarikartlar.com’u ziyaret edebilirsiniz.
  • Geçerli Üye İşyerleri için tıklayınız.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç