YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 01 Ocak 2024 / 15 Şubat 2024
Puan Yüklenme Tarihi : 22 Şubat 2024
Puan Son Kullanım Tarihi : 21 Mart 2024

Petrol Ofisi istasyonlarında 500 TL ve üzeri 4 harcamadan birini World Pay ile gerçekleştirenlere toplamda 130TL’ye varan Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan!

Kampanyaya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Petrol Ofisi istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. Business kredi kartları ile yapılan harcamalara, QR Kod ile yapılacak harcamalar dahil değildir. “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyasına SMS ile katılım yapan Bireysel Kart hamilleri, World Pay ile ödeme kampanyasına World Mobil üzerinden katılım yaptıktan sonra yararlanabileceklerdir.

Petrol Ofisi istasyonlarında 500 TL ve üzeri 4 harcamadan birini World Pay ile gerçekleştirenlere toplamda 130TL’ye varan Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

  • Petrol Ofisi istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 20 TL Petrol Ofisi Puan hediye edilecektir. Kampanya 1 Ocak-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.
  • Kampanya “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 130 TL Petrol Ofisi Puan kazanmak için World Mobil’den “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın World Pay POS'ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:
  • a. “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası kapsamında 0,1 veya 2 harcama yapmış ve kampanyayı tamamlamamış kullanıcılar, World Pay POS'ta QR Kod ile yapacakları ilk 500 TL ve üzeri harcamaları iki kampanya kapsamında da değerlendirilecek ve 20 TL Petrol Ofisi Puan kazanacaklardır. “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası kapsamında toplam 130 TL puan kazanabilmeleri için bir 500 TL ve üzeri harcama daha yaparak kampanyayı tamamlamaları gerekmektedir.
  • b. “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası kapsamında 3 harcama yapmış kullanıcıların dördüncü harcamalarını World Pay POS'ta QR Kod ile yapmaları durumunda her iki kampanyayı da tamamlayarak toplamda en fazla 130 TL Petrol Ofisi Puan kazanabilirler.
  • c. Daha önce “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyasını tamamlayarak 110 TL Petrol Ofisi Puan kazanan kullanıcılar, World Pay POS'ta QR Kod ile yapacakları bir sonraki 500 TL ve üzeri harcamalarından 20 TL Petrol Ofisi Puan kazanabilir.
  • Kampanyaya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Petrol Ofisi istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. Business kredi kartları ile yapılan harcamalara, QR Kod ile yapılacak harcamalar dahil değildir. “Petrol Ofisi’nde toplam 110 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyasına SMS ile katılım yapan Bireysel Kart hamilleri, World Pay ile ödeme kampanyasına World Mobil üzerinden katılım yaptıktan sonra yararlanabileceklerdir.
  • Business Kredi Kartları, Business TL (Debit) Kartlar, World Business Eko kartlar, World Eko kartlar World Pay ile Ödeme Kampanyasına dahil değildir.
  • POS’ta QR Kod ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den World Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından World Pay menüsü altında bulunan “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 22 Şubat 2024 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Petrol Ofisi Puanların son kullanma tarihi 21 Mart 2024’tür. Kullanılmayan Petrol Ofisi Puanlar 22 Mart 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç