YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 04 Ekim 2023 / 30 Kasım 2023
Puan Yüklenme Tarihi : Anında
Puan Son Kullanım Tarihi : Sınırsız

Yakınlarınızı Odea’ya davet edin, toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansını yakalayın!

• 30 Kasım 2023’e kadar arkadaşınızı davet etme, arkadaşınızın Odealı olması ve Odea Uygulamasından paylaştığınız kodu girmesi adımlarının tamamlanması gerekmektedir. Arkadaşınız davet kodunu Odea Uygulaması (Mobil)> Daha Fazla>Arkadaşını Davet Et menüsünden girebilecektir. Ödül hak kazanımı bu kodlar üzerinden takip edilerek gerçekleştirilecektir. Davet edilen kişinin kod girişi yapmamış olması halinde davet eden müşterimiz ödül kazanma şansı yakalayamayacaktır.

Yakınlarınızı Odea’ya davet edin, toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansını yakalayın!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

 4 Ekim - 30 Kasım 2023 tarih aralığında arkadaşlarınızı Odealı olmaya davet ederek toplamda 10.000 TL nakit ödül kazanma şansı yakalayabilirsiniz. En fazla 10 arkadaşınız için ödül kazanabilirsiniz. Davet ettiğiniz arkadaşınız ise Odealı olma sürecini dijital kanallar üzerinden gerçekleştirirse TL Vadeli Mevduatına %3 ek faizkazanabilecektir.
•    Odea Uygulaması (Mobil)>Daha Fazla>Arkadaşını Davet Et menüsünden size özel kod oluşturarak, Odea’ya davet edeceğiniz arkadaşınızla bu kodu paylaşmanız gerekmektedir.
•    30 Kasım 2023’e kadar arkadaşınızı davet etme, arkadaşınızın Odealı olması ve Odea Uygulamasından paylaştığınız kodu girmesi adımlarının tamamlanması gerekmektedir. Arkadaşınız davet kodunu Odea Uygulaması (Mobil)> Daha Fazla>Arkadaşını Davet Et menüsünden girebilecektir. Ödül hak kazanımı bu kodlar üzerinden takip edilerek gerçekleştirilecektir. Davet edilen kişinin kod girişi yapmamış olması halinde davet eden müşterimiz ödül kazanma şansı yakalayamayacaktır.
•    Davet eden müşterilerimizin davet ettiği arkadaşı başına 1.000 TL nakit ödül kazanabilmesi için davet edilen müşterinin kod girme tarihinden itibaren 30 gün boyunca ortalama 10.000 TL değerinde yatırım bakiyesi tutması gerekmektedir. Yatırım bakiyesi içerisinde mevduat, yatırım fonları, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono toplamı sayılacaktır. 10.000 TL’lik ortalama yatırım bakiyesi şartını sağlamış arkadaşınız için kod girme tarihinden 30 gün sonraki ilk iş gününde 1.000 TL’lik nakit ödülünüz Odeabank nezdinde açılmış ilk vadesiz hesabınıza yansıtılacaktır. Davet ettiğiniz arkadaşınızın ilgili 30 günlük ortalamada 10.000 TL yatırım bakiyesi koşulunu sağlayamaması halinde ödül kazanamayacaksınız. (Örneğin; davet edilen müşterinin kod girmesiyle başlayan 30 günlük süreçte; ilk 20 gün boyunca 10.000 TL yatırım tutup, son 10 gün 0 TL yatırım büyüklüğü ile devam etmesi halinde, 30 gün ortalaması 10.000 TL olmadığı için ödül kazanamayacaksınız.)
•    Davet edilen müşterimiz Odealı olma sürecini dijital kanallar üzerinden gerçekleştirdiyse müşteri olduğu ilk 30 gün içinde açacağı 10.000 TL- 2.500.000 TL arası Vadeli Mevduat hesapları için belirlenen vadelerde %3 ek faiz avantajından yararlanabilecektir. %3 ek faiz oranı odeabank.com.tr’ de “yeni vadeli mevduat faiz oranı” sayfasında duyurulan aynı vade ve ilgili tutar aralığındaki en yüksek faiz oranına brüt artış olarak faydalanabilecektir. Sunulacak olan ek faiz oranı piyasa koşullarına göre değişebilecektir. Farklı bir kampanyadan daha ek faiz kazanılması söz konusu olmayacak, kampanyalar birleştirilemeyecektir.
•    Davet eden müşterimiz, kampanya kapsamında en fazla 10 müşteri için ödül kazanabilecek olup, maksimum ödül tutarı 10.000 TL olacaktır. 
•    Davet edilen müşterimizin gireceği geçerli ilk kod sayılacaktır. Sonradan kod değiştirilemeyecek, farklı bir kod girilemeyecektir. 
•    Davet kodunun bu kampanyanın geçerli olduğu 4 Ekim - 30 Kasım 2023 tarih aralıkları dışında kullanılması halinde herhangi bir kazanım söz konusu olmayacaktır. 
•    Nakit ödül kazanımı kampanyaya davet edilen 3.000 yeni müşteri ile sınırlandırılacak olup bu sınıra ulaşılması halinde durdurulacaktır. Davet eden müşterimize nakit ödül yüklemesi, davet edilen müşterilerimizin kampanya koşulunu yerine getirmesi sonrası ilk iş gününde yapılacaktır. 
•    Odeabank personeli davet kodu kullanarak arkadaşlarını davet edebilir ancak nakit ödül kazanamaz.
•    Odeabank istediği takdirde bu kampanyayı uzatma ,kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç