YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 11 Temmuz 2024 / 31 Ağustos 2024
Puan Yüklenme Tarihi : 24 Ekim 2024
Puan Son Kullanım Tarihi : 31 Aralık 2024

Yeni Ek Kart Başvurunuza özel 500 TL’ye Varan MaxiPuan!

İşCep veya Maximum Mobil’den “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Yeni Ek Kart Başvurunuza özel 500 TL’ye Varan MaxiPuan!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

​Kampanya Ayrıntıları

İşCep'ten veya Maximum Mobil'den Ek Kart Kampanyası'na katılın, 11 Temmuz-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ek kart başvurunuz ve kullanımınıza 250 TL, ikinciye 250 TL olmak üzere toplamda 500 TL MaxiPuan kazanın! 
Katılmak için: İşCep veya Maximum Mobil’den “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.
  
Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: İş Bankası bireysel özellikli Bankamatik Kartı, Maxipara Kart, Ticari Kredi Kartları, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı, Ticari Bankamatik Kartlar, Maximum Genç Kart
Kampanya Detayları
1. Kampanyadan MaxiPuan kazanılabilmesi için müşterilerimizin başvurulan her ek kart ile 1 TL ve üzeri harcama yapmaları gerekmektedir.
2. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Üretilecek ek kartlardan kampanya kapsamında MaxiPuan kazanılabilmesi için ek kartlar farklı müşteri sahipliğinde olmalıdır. 
3. Kampanyadan yararlanacak müşterilerimizin Bankamızdan daha önce hiç ek kart edinmemiş olmaları gerekmektedir.
4. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve iki ek kart başvurusu yaparak en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabilir. 
5. Kampanya tarihinden önceki ek kart sahibi olan müşteriler yeni ek kart başvuruları ile Puan kazanımında yararlanamayacaklardır.
6. Bu kampanya kapsamında üretilen ek kartın 31 Ocak 2025'e iptal edilmesi durumunda her ek kart için asıl karta 250 TL borç yansıtılacaktır.    
              
Ödül kullanımı: Kampanyadan ödül kazanımı için 20 Ekim’e kadar harcama yapılması gerekmektedir. Kazanılan MaxiPuan’lar 24 Ekim’de kullandığınız ek kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Aralık 2024’tür. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecektir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
Ek Koşullar: MaxiPuan yüklemesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. MaxiPuan yüklemesi ek karta yapılacaktır. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç