YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 01 Nisan 2024 / 30 Nisan 2024
Puan Yüklenme Tarihi : 22 Mayıs 2024
Puan Son Kullanım Tarihi : 21 Haziran 2024

Yapı Kredi Worldcard’lı olanlara Yemeksepeti’nden yapılacak alışverişine 350 TL Worldpuan!

Kampanyadan faydalanmak için ilk defa Yapı Kredi Worldcard sahibi olunması gereklidir.

Yapı Kredi Worldcard’lı olanlara Yemeksepeti’nden yapılacak alışverişine 350 TL Worldpuan!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

Kampanya Koşulları

  • Yapı Kredi Worldcard’lı olup, ilk alışverişini Yemeksepeti'nden tek seferde 350 TL ve üzeri olacak şekilde yapan yeni kart müşterilerine 350 TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Kampanyadan faydalanmak için ilk defa Yapı Kredi Worldcard sahibi olunması gereklidir.
  • Kart başvuru işlemi 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılmalıdır. Kampanyadan 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında kart başvurusu yapıp, başvurunun onaylanıp kartın açılmasından sonra, kartını aktive eden ve ilk alışverişini Yemeksepeti, Yemeksepeti Mahalle ya da Yemeksepeti Market’ten tek seferde 350 TL ve üzeri harcama yapan müşteriler faydalanabilecektir.
  • Yapı kredi kredi kartı aktive edildikten sonra ilk işlemin mutlaka Yemeksepeti, Yemeksepeti Mahalle ya da Yemeksepeti Market üzerinden yapılması ve 15 Mayıs 2024 23:59’a kadar gerçekleşmesi gereklidir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar kampanya kapsamında açılan kartın açık ve kullanılabilir statüde olması durumunda 22 Mayıs 2024 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 21 Haziran 2024 olup, 22 Haziran 2024 tarihinde kullanılmayan Worldpuan’lar geri alınacaktır.
  • İlk alışveriş sonrası yapılan Yemeksepeti, Yemeksepeti Mahalle ya da Yemeksepeti Market işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir. İlk işlemden sonra yapılan Yemeksepeti işlemlerinden ve 350 TL altı olan işlemlerden kazanım olmayacaktır.
  • Her müşteri, kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecektir.
  • Kampanyaya sadece Yapıkredi Worldcardlar dahildir, ticari kartlar, eko kartlar, banka kartları ve World lisanslı bankaların World özellikli kredi kartları dahil değildir.
  • Ek kart başvuruları ve ikinci kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.
  • 0 limitle açılan kredi kartları, 15 Mayıs’a kadar limit atanması ve kampanya koşullarında harcama yapılması durumunda puan kazanabilecektir.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş. kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç