YÜKLENİYOR . . .

Kampanya sona erdi. Kampanya Katılım : 19 Ocak 2024 / 19 Şubat 2024
Puan Yüklenme Tarihi : 23 Şubat 2024
Puan Son Kullanım Tarihi : 31 Mart 2024

İş Bankası'ndan Sinemaseverlere müjde! Sinema Harcamalarınıza 50 TL'ye Varan MaxiPuan!

Kampanya tarihlerinde, alışverişlerinizden önce veya sonra, Maximum Mobil'de veya İşcep'te ilgili kampanyadaki ""KATIL"" butonuna tıklamanız yeterlidir.

İş Bankası'ndan Sinemaseverlere müjde! Sinema Harcamalarınıza 50 TL'ye Varan MaxiPuan!
Tüm Kart kampanyaları ve Puanları takip etmek için;

Appcraft Appcraft QR

​Kampanya Ayrıntıları

İş Bankası kredi kartlarınız ile 19 Ocak-19 Şubat 2024 tarihleri arasında toplamda yapacağınız 150 TL ve üzeri sinema harcamanıza 25 TL, 300 TL ve üzeri harcamanıza ise 50 TL MaxiPuan!
• Kampanya katılımı: Kampanya tarihlerinde, alışverişlerinizden önce veya sonra, Maximum Mobil'de veya İşcep'te ilgili kampanyadaki ""KATIL"" butonuna tıklamanız yeterlidir.
Uygulamayı telefonunuza indirin: 
 
Maximum Mobil/indir
İşCep/indir
 
• Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Priva markalı tüm bireysel kredi kartları ile yapılacak sinema harcamaları kampanyaya dahildir.
• Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: İş Bankası bireysel özellikli Bankamatik Kartı, Maxipara Kart, Ticari Kredi Kartları, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Ticari Bankamatik Kartları ile yapılan işlemler ve Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan sinema harcamaları, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. 
• Kampanya Detayları: Kampanya 19 Şubat 2024 tarihine kadar sadece fiziki bilet gişelerinden alınacak biletler için geçerlidir.Kampanya kart bazında değil müşteri bazında düzenlenmiştir. Bu kampanya kapsamında azami 50 TL MaxiPuan kazanılabilecektir. Kampanya dönemi içerisinde toplam 150 TL ve üzeri sinema harcamasına 25 TL, 300 TL ve üzeri sinema harcamasına 50 TL MaxiPuan kazanılacaktır.   Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanya, kampanya tarihleri arasında düzenlenen diğer Maximum Kart Maxipuan ödüllü kampanyalar ile birleştirilebilir. 
• Ödül kullanımı: Ödül MaxiPuan’larınız 23 Şubat 2024 tarihinde kredi kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Mart 2024’tür (bu tarih dâhil). MaxiPuanları yükleme anında kredi kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı puan kazanamayacaktır.

Kart puanlarını birleştirerek özgürce harca!

Uygulamayı Aç